17 september 2019

Zelfbouw hottub

Zelfbouw hottub, uw eigen wellness tuin bouwen of maken ?

Wilt u zelf een hottub maken of zelf bouwen ? Ook dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Als fabrikant kunnen wij u diverse losse Zelfbouw hottub onderdelen leveren of in de vorm van een bouwpakket. Wij leveren zoal :
kunststof binnenkuipen van LDPE;
binnen- of buitenkachels;
afdekkingen;
houten randen;
trapleuningen (hout of RVS);
filtersystemen ;
Gaat u zelf een hottub maken of bouwen, laat het ons even weten wellicht kunnen wij u helpen met de zelfbouw hottub.

Inbouw hottub met interne hout kachel

Inbouw hottub met interne hout kachel

inbouw hottub met externe hout kachel

inbouw hottub met externe hout kachel

De hottub binnen kuip, kuipen, hottub bak

Wilt u uw eigen hottub maken met onze hottub kuip als basis dan kan dat natuurlijk altijd. De zelfbouw hottub kunnen wij leveren in de kleuren graniet wit of graniet zwart. Staart u zich bij de aanschaf niet altijd blind op lage kuipprijzen, maar bekijk vooraf de verschillen. Een LDPE kuip kan niet vergeleken worden met andere materialen zoals PP (lasnaden), glasfiber (krasgevoelig, osmose) of HDPE .
Ten tweede zijn onze kuipen los verkrijgbaar, wilt echter een Hot Tub inbouwen dan heeft u waarschijnlijk ook nog een isolatiering nodig onder de bankjes. Deze zijn uiteraard ook los verkrijgbaar bij ons.

Hottub-productie

Geïsoleerde covers of kunststof deksel voor de welltub hottub

mocht u een kunststof zelfbouw hottub van welltub kopen dan kunnen wij u de geschikte geïsoleerde cover of kunststof deksel adviseren.

weltub-welness

Thermowood houtdelen

tevens leveren wij houten onderdelen zoals randen, omlijstingen en draagplateaus voor de zelfbouw hottub..
Daar wij onze welltub Hot Tubs zelf samenstellen, kunnen wij u diverse delen in thermowood leveren. Zo kunnen wij op maat thermowood trappen leveren, drankjesplateaus , plankensets voor aftimmering rondom uw hot tub, houten randen voor uw zelfbouw hottub, deksels. Wij denken graag mee met uw tuinproject. Voor tuinideeën kunt u ook de pagina voor inbouwafwerking terecht. Wellicht geeft dit nieuwe inspiratie voor uw wellness tuin.
– Trappen van thermowood
– Bar bekerhouder
– Houten randen van thermowood

Hottub kachels

Interne- en externe kachels los leverbaar.
Onze hottubs zijn stuk voor stuk uitgevoerd met krachtige houtkachels met een hoog netto rendement variërend van 20-55 kW. Zo leveren wij 20 kW aluminium binnenkachels, alsook 55 kW buitenkachel (hamerslag gecoat). Wilt u de buitenkachel daarbij ook nog eens leuk integreren met uw terras dan leveren wij ook nog houtkachels met glazen venster. Overweegt u een losse buitenkachel bij ons te bestellen realiseer dan dat niet elke buitenkachel op iedere Zelfbouw hottub zal passen. Bij een buitenkachel is het belangrijk dat de kacheldoorvoeren in uw eigen Hot tub zijn afgestemd op de hoogte van de doorvoeren in de kachel. Zo mag de bovenste doorvoer in uw Hot Tub niet lager zijn dan deze van de nieuwe kachel. Heeft u twijfels hierover laat u vooraf goed adviseren.