ZOEK HIER UW

2 persoons hottub

Een 2 persoons hottub is lekker compact en daarom is de kans groot dat deze hottub buiten ook bij u in de tuin past! Na een lange dag kunt u samen met iemand ervaren hoe het warme water zowel lichamelijke als mentale ontspanning biedt, wie wil dat nou niet? 

Welltub heeft het proces van schets tot verzending in eigen handen; wij houden ons bezig met het proces van ontwerp tot productiefaciliteiten en logistiek. Dit betekent dat wij u ultieme service en kwaliteit kunnen bieden. Het binnenbad van de 2 persoons hottubs is gemaakt van LDPE kunststof, dit is een recyclebaar materiaal dat met 100% zekerheid waterdicht is. De buitenzijde van de hottub is bekleed met hout, wat een prachtige, klassieke en luxe uitstraling geeft. Onze tweepersoons hottubs zijn dus stijlvol, van hoge kwaliteit, veilig én duurzaam. Alles wat een goede 2 persoons hottub nodig heeft! Het is natuurlijk ook mogelijk om hier met 1 persoon of zelfs 4 personen gebruik van te maken! Selecteer het family of premium model om een hottub voor 2 personen te kiezen. 

2 persoons hottub

Daarom kiezen voor een 2 persoons hottub 

Me-time en selfcare zijn vandaag de dag natuurlijk ontzettend belangrijk, maar hoe leuk zou het zijn als u ook samen met iemand lekker kan ontspannen? Een 2 persoons hottub biedt u de mogelijkheid om samen met uw partner, een vriend, vriendin of familielid lekker te ontspannen. Waarom zo’n tweepersoons hottub in uw tuin zo’n fantastisch idee is? Om onder andere de volgende redenen: 

  • Een tweepersoons hottub is lekker compact en daardoor bespaart u op een heleboel ruimte in uw tuin. De tub neemt niet zoveel ruimte in, waardoor u genoeg vrijheid en beweegruimte in de tuin overhoudt. Hierdoor kunt u, zelfs als u een kleine tuin heeft, tóch een hottub plaatsen terwijl u daarnaast ook nog vrij kunt rondlopen en bewegen. Hoe fijn is dat! 
  • Soms is het lekker om alleen even te ontspannen, maar samen ontspannen kan net zo lekker of zelfs nog fijner zijn! Naast ontspanning biedt een hottub ook plezier en gezelligheid, omdat u bijvoorbeeld lekker in de tub kunt borrelen of omdat kids een boel waterplezier in de hottub kunnen beleven.
     

Welke tweepersoons hottub kiezen? 

Omdat de tweepersoons hottubs zeer compact (lees; klein maar fijn) zijn, is dit formaat hottub ongekend populair. Wij hebben daarom diverse soorten hottubs voor twee personen in ons assortiment, u kunt kiezen uit onderstaande varianten: 

  • Hottubs uit onze family line. De family line is speciaal ontwikkeld voor families, die het heerlijk zouden vinden om samen te kunnen ontspannen in een compacte hottub. In onze family lijn vindt u compacte hottubs voor twee tot vier personen. Deze tweepersoons hottubs hebben een interne kachel, dit betekent dat de kachel zich binnenin de kuip bevindt. Deze kachel warmt het water van binnenuit op en zorgt ervoor dat u nog meer ruimte bespaart in uw tuin. Naast compacte hottubs voor 2 personen, vindt u hier ook grotere tubs met een externe kachel welke geschikt zijn voor 4 tot 6 personen. 
  • Hottubs uit onze premium line. De premium line biedt net dat beetje extra. De hottubs voor twee tot vier personen in deze lijn zijn prachtig afgewerkt en bieden ultieme kwaliteit waardoor de levensduur van deze tubs erg lang zijn. De tweepersoons hottubs in de premium lijn zijn voorzien van een interne houtkachel, dit is een kachel die in het water is ondergedompeld waarbij het water van binnenuit de tub wordt opgewarmd. Dit biedt voordelen op het gebied van ruimtebesparing in uw tuin, omdat er zich geen externe kachel aan de buitenkant van de tub bevindt. Een klein nadeel is echter wel dat de interne kachel wat ruimte inneemt binnenin de hottub, maar wij kunnen u alsnog garanderen dat de tub genoeg ruimte biedt voor twee personen. De ideale luxe tweepersoons hottub, dus!