Welkom bij Welltub

DE SPECIALIST IN HOOGWAARDIGE LDPE KUNSTSTOF HOTTUBS

HET BEDRIJF, DAT BESCHIKT OVER EEN EIGEN ONTWERPAFDELING, PRODUCTIEFACILITEITEN, LOGISTIEK EN OPSLAG. WELLTUB IS DE FABRIKANT VAN DE LDPE HOTTUBS

DE WELLTUB KUNSTSTOF HOTTUB WORDT DOOR ONS ZO GEMAAKT DAT U ÈN OPTIMALE SFEER BLIJFT BEHOUDEN MIDDELS FRAAIE HOUTEN AFWERKEN EN HOUTEN RANDEN, ÈN OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK ERVAART TIJDENS HET BADEN EN ONDERHOUD.

Met een eigen rotatiegieterij is Welltub de producent van de LDPE Kunststoff Welltub-Hottubs. Welltub wil iedereen met de hottub een wellness-ervaring bieden, in elk seizoen en op elke plaats. Pure ontspanning met het hele gezin. Wellnessplezier met familie en vrienden: dit is wat Welltub u met het enige doel biedt: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen Hottubs van uitstekende kwaliteit met tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.

WELLTUB SERIE

Welltub is erg geïnteresseerd in de wensen van zijn klanten

En dat is precies wat onze nieuwe Welltub-serie weerspiegelt. Het doel van Welltub is wellness toegankelijk te maken voor iedereen, in elk seizoen en elke plaats, en heeft de Welltub-serie in twee versies ontworpen. Als u te weinig ruimte hebt om een hottub extended in te stellen, is de Welltub Compact de perfecte hottub voor uw behoeften.

Dankzij de interne kachel neemt het weinig ruimte in en biedt het toch voldoende ruimte voor 2-6 personen om te ontspannen. Als u voldoende ruimte hebt om een hottub in te stellen, raden wij de Welltub Extended aan. Deze hot tub heeft een externe kachel waarmee u het meeste uit deze royale Welltub kunt halen.

De Welltub Extended is geschikt voor 4 – 6 personen. Elke Welltub heeft een LDPE gegoten binnenkuip uit één stuk. Als gevolg hiervan zijn er geen lasnaden en is het bad erg gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de Welltub waterbesparend dankzij de geïntegreerde zitbank en dankzij de slim geïnstalleerde isolatie kan het water snel worden verwarmd.

PURE ONSPANNING MET DE WELLTUB

Welltub is de officiële fabrikant van de LDPE verwarmde kunststof hottubs “Welltub Compact” en “Welltub Extended”. Welltub wil van deze wellness-hot tubs een spa-ervaring maken voor iedereen, in elk seizoen en op elke plek. Pure ontspanning met het hele gezin. Wellness plezier met familie en vrienden. De Welltub Hottub biedt u slechts één doel: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen hottubs met uitstekende kwaliteit en tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.

KWALITEIT DOOR 25 JAAR ERVARING IN DE KUNSTSTOF…

Weltub wil haar klanten de best mogelijke service bieden en daarom worden de hottubs in eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Het hele proces, vanaf de eerste penseel tekening bij het ontwerpen van een nieuwe hottub tot verzending, blijft in eigen handen. Welltub garandeert en biedt u een uitstekende service.
Uw voordelen bij Welltub
Hottub buiten
AUTHENTIEKE UITSTRALING

Welltub wil ervoor zorgen dat elke Welltub op elke plek zijn plaats krijgt.

Daarom heeft Welltub de buitenkant van de hot tub bekleed met hout. De Welltub krijgt daardoor zijn authentieke uitstraling. De Welltubs zijn beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: vuren, thermowood of redceder houten lambrisering. Het vurenhout wordt verkregen uit de spar en is helder witachtig met een delicate tot opvallende tekening.

Het thermische hout werd onderworpen aan een warmtebehandeling om de weerstand ervan te verhogen. Het thermowood wordt gekenmerkt door zijn hoge duurzaamheid (klasse I / II), zeer lage vochtopname en zijn tropische uiterlijk. Het rode cederhout is een prachtige houtsoort die de Welltub zijn luxe uitstraling geeft. Het is licht en duurzaam en bestaat uit een combinatie van lichtgeel spinthout en oranjebruin kernhout.

Welltub gebruikt speciale zelf ontwikkelede planken voor houtbekleding, waarin groeven zijn verwerkt. Deze groeven maken het mogelijk om de houten lambrisering te laten ademen. Als gevolg van temperatuurverschillen wordt het vocht tussen de houten lambrisering en de gegoten binnenbak uit één stuk gemakkelijk op deze manier afgevoerd. De extra roestvrijstalen spanbanden perfectioneren elke Welltub. De prachtige houten omlijsting gemaakt van sparrenhout, thermowood of redcederhout in combinatie met de roestvrijstalen banden geven de Welltub zijn authentieke uitstraling.