Welkom bij WellTub
De specialist in hoogwaardige LDPE kunststof hottubs.
Het bedrijf, dat beschikt over een eigen ontwerpafdeling, productiefaciliteiten, logistiek en opslag.

 

WELLTUB IS DE FABRIKANT VAN DE LDPE HOTTUBS
Met een eigen rotatiegieterij is Welltub de producent van de LDPE Kunststoff Welltub-Hottubs. Welltub wil iedereen met de hottub een wellness-ervaring bieden, in elk seizoen en op elke plaats. Pure ontspanning met het hele gezin. Wellnessplezier met familie en vrienden: dit is wat Welltub u met het enige doel biedt: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen Hottubs van uitstekende kwaliteit met tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.

 

PURE ONSPANNING MET DE WELLTUB
Welltub is de officiële fabrikant van de LDPE verwarmde kunststof hottubs “Welltub Compact” en “Welltub Extended”. Welltub wil van deze wellness-hot tubs een spa-ervaring maken voor iedereen, in elk seizoen en op elke plek. Pure ontspanning met het hele gezin. Wellness plezier met familie en vrienden. De Welltub Hottub biedt u slechts één doel: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen hottubs met uitstekende kwaliteit en tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.

 

BIJ ONS IS EN BLIJFT DE KLANT KONING
Weltub wil haar klanten de best mogelijke service bieden en daarom worden de hottubs in eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Het hele proces, vanaf de eerste penseel tekening bij het ontwerpen van een nieuwe hottub tot verzending, blijft in eigen handen. Welltub garandeert en biedt u een uitstekende service.

 

WELLTUB SERIE
Welltub is erg geïnteresseerd in de wensen van zijn klanten. En dat is precies wat onze nieuwe Welltub-serie weerspiegelt. Het doel van Welltub is wellness toegankelijk te maken voor iedereen, in elk seizoen en elke plaats, en heeft de Welltub-serie in twee versies ontworpen. Als u te weinig ruimte hebt om een hottub extended in te stellen, is de Welltub Compact de perfecte hottub voor uw behoeften. Dankzij de interne kachel neemt het weinig ruimte in en biedt het toch voldoende ruimte voor 2-6 personen om te ontspannen. Als u voldoende ruimte hebt om een hottub in te stellen, raden wij de Welltub Extended aan. Deze hot tub heeft een externe kachel waarmee u het meeste uit deze royale Welltub kunt halen. De Welltub Extended is geschikt voor 4 – 6 personen. Elke Welltub heeft een LDPE gegoten binnenkuip uit één stuk. Als gevolg hiervan zijn er geen lasnaden en is het bad erg gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de Welltub waterbesparend dankzij de geïntegreerde zitbank en dankzij de slim geïnstalleerde isolatie kan het water snel worden verwarmd.

 

KWALITEIT, VEILIGHEID EN MILIEUVRIENDELIJKHEID
Elke Welltub is ontworpen door Welltub om u te voorzien van perfecte ontspanning en plezier. Daarom heeft de ontwikkeling van de Welltub speciale aandacht besteed aan kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Om deze eigenschappen te garanderen, gebruiken we een unieke binnenbak van LDPE-kunststof. Welltub heeft het bad zo ontworpen dat het LDPE doorloopt naar de top van de hot tub. Vanwege het unieke nieuwe productieproces van Welltub is de binnenkuip beschermd tegen lekkage. Het bad is in feite uit één stuk gegoten en niet uit verschillende materialen samengesteld. Osmose kan dus worden uitgesloten. Bovendien is de Welltub een milieuvriendelijk product vanwege zijn 100% recycleerbare binnenbak gemaakt van LDPE-Kunststof.

 

AUTHENTIEKE UIT STRALING
Welltub wil ervoor zorgen dat elke Welltub op elke plek zijn plaats krijgt. Daarom heeft Welltub de buitenkant van de hot tub bekleed met hout. De Welltub krijgt daardoor zijn authentieke uitstraling. De Welltubs zijn beschikbaar in een thermohouten afwerking. Thermohout is hout dat een warmtebehandeling krijgt om de levensduur en weerstand te verbeteren, ook krijgt hij hierdoor een tropische look.

 

ADEMEND HOUTEN BEKLEDING
Welltub gebruikt speciale zelf ontwikkelede planken voor houtbekleding, waarin groeven zijn verwerkt. Deze groeven maken het mogelijk om de houten lambrisering te laten ademen. Als gevolg van temperatuurverschillen wordt het vocht tussen de houten lambrisering en de gegoten binnenbak uit één stuk gemakkelijk op deze manier afgevoerd. De extra roestvrijstalen spanbanden perfectioneren elke Welltub. De prachtige houten omlijsting gemaakt van thermowood in combinatie met de roestvrijstalen banden geven de Welltub zijn authentieke uitstraling.

 

UW VOORDELEN BIJ WELLTUB

✔ 3 verschillende modellen

✔ 2 Kleuren LDPE kunststof

✔ Met houten rand of kunststof rand leverbaar

✔ Beste zitcomfort

✔ LDPE gegoten binnenkant uit 1 stuk

✔ Geen lasnaden in het bad

✔ Geen scherpe kanten of randen

✔ Geen lekkage mogelijk

✔ Geen losse verbindingen of randen.

✔ Geen osmose van polyester of glasvezel

✔ Waterbesparend ontwerp

✔ Snelle opwarming van het water

✔ LDPE grondstoffen van de hoogste kwaliteit

✔ veiligheid staat voorop

✔ 100 % herbruikbaar LDPE

✔ op maat ontworpen en vervaardigd

✔ Authentic uiterlijk

✔ Ademende houten omlijsting

✔ Lange Levensduur

✔ Makelijk in onderhoud

 

VRAGEN? WIJ HOREN GRAAG VAN U.

Kunststof hottub

De Welltub kunststof hottub wordt door ons zo gemaakt dat u èn optimale sfeer blijft behouden middels fraaie houten afwerken en optionele houten randen, èn optimaal gebruiksgemak ervaart tijdens het baden en tijdens het onderhoud.