ZOEK HIER UW

3 persoons hottub

Een 3 persoons hottub is een vrij kleine hottub en is daarom perfect voor ieder met weinig ruimte in de tuin, of voor personen die van tevoren weten dat er niet veel mensen van de hottub gebruik zullen maken. Met een compacte 3 persoons hottub kunt u besparen op ruimte, maar tegelijkertijd toch genieten van een heerlijk ontspannende ervaring, wanneer u maar wilt. Dankzij een 3 persoons hottub kunt u zowel fysiek als mentaal gezien lekker ontspannen, dus neem snel een kijkje in ons assortiment met hottubs voor 3 personen!

Een 3 persoons hottub is vrij klein en kan daarom in verschillende soorten tuinen worden geplaatst. Wanneer u niet veel ruimte heeft, is de kans groot dat een 3 persoons hottub wél in uw tuin past, zeker wanneer u creatief bent met de ruimte die u heeft. Om op nog meer ruimte te besparen, kunt u kiezen voor een 3 persoons hottub met een interne kachel, omdat de kachel zich bij deze hottubs binnenin het bad bevindt. Daardoor heeft u geen kachel buiten het bad staan, zoals bij een hottub met externe kachel wel het geval is en daarmee kunt u besparen op de ruimte die deze kachel inneemt. Ook een ingebouwde 3 persoons hottub zou een optie kunnen zijn, zeker wanneer u creatief bent met het afdekken van de hottub kunt u in feite zonder ruimte te verliezen een 3 persoons hottub in de tuin plaatsen.

3 persoons hottub

Waarom een 3 persoons hottub kiezen? 

Een 3 persoons hottub is aan te raden om de volgende redenen: 

  • Lekker relaxen in de hottub moet u zien als een momentje voor uzelf. Dit is het perfecte moment om gedachten over werk, school en de dagelijkse sleur te laten gaan. Met een lekker muziekje op zorgt u er op deze manier voor dat u zich mentaal gezien heerlijk kunt ontspannen. 
  • Naast dat een 3 persoons hottub mentale ontspanning biedt, zorgt het warme water ervoor dat uw spieren zich automatisch zullen gaan ontspannen. Daarom biedt een 3 persoons hottub ook fysieke ontspanning, en helpt deze hottub ook wanneer u last heeft van spanningen in bijvoorbeeld uw nek, schouders en hoofd. Daardoor kunt u klachten verminderen of voorkomen. 
  • Een 3 persoons hottub kan ook zorgen voor een heleboel gezelligheid, vooral wanneer u daadwerkelijk met zijn drieën in de hottub gaat zitten. Samen borrelen, kletsen of een film kijken is natuurlijk wel zo gezellig! 

 

Welke hottub voor 3 personen kiezen? 

In ons assortiment vindt u verschillende soorten hottubs. Voordat u overgaat op de aanschaf van een 3 persoons hottub, is het belangrijk om goed na te denken over de volgende punten. Op basis hiervan kunt u namelijk de verschillende hottubs in ons assortiment goed vergelijken, waarna u kunt kiezen welke hottub het best passend is bij uw wensen: 

  • Kiest u voor een 3 persoons hottub met een interne of externe kachel? Het verschil is dat een interne kachel zich binnenin het bad bevindt, terwijl een externe kachel buiten het bad geplaatst wordt. Beide soorten kachels warmen het water snel op, maar met een interne kachel kunt u net wat meer ruimte in uw tuin besparen. 
  • Kiest u voor een inbouw hottub  voor 3 personen of voor een reguliere bovengrondse tub? Onze gewone 3 persoons hottubs bevatten een kwalitatief zeer stevig binnenbad van LDPE kunststof en de buitenkant van de hottub is fraai afgewerkt met een mooi houten frame. Daardoor doen deze hottubs denken aan de traditionele geheel houten hottubs van vroeger, maar deze zijn dankzij het stevige binnenbad kwalitatief gezien een stuk beter.