ZOEK HIER UW

1 persoons hottub

Wanneer het uw grootste wens is om een hottub in de tuin te hebben maar de verwachting is dat alleen u er gebruik van gaat maken, dan is een 1 persoons hottub een geweldige tussenoplossing. In dit kleine maar fijne badje kunt u zeker weten ultiem ontspannen!

Met al vele jaren ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van hoogwaardige LDPE hottubs. Omdat wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling en eigen productiefaciliteiten, logistiek en opslag, kunnen wij u van A tot Z van de best mogelijke service voorzien. Het is ons grootste doel om u totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd te bieden, dankzij onze hottubs van uitstekende kwaliteit met ultieme veiligheidseigenschappen. Bij de ontwikkeling van de eenpersoons hottubs en onze andere tubs, is optimaal aandacht besteedt aan de kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Onze tubs zijn vanwege de LPDE-kunststof binnenbak zeer goed beschermd tegen lekkage en omdat het binnen bad gemaakt is van 100% recycleerbare kunststof, is er ook rekening gehouden met duurzaamheid en het milieu. Uw éénpersoons hottub zal ongetwijfeld jaren lang meegaan en u ervaart optimaal gebruiksgemak tijdens het baden en het onderhoud. Het is ook mogelijk om met 2 personen of zelfs 4 personen gebruik te maken van deze hottub. Selecteer het family en premium model om een hottub voor 2 personen te kiezen!

1 persoons hottub

Waarom een 1 persoons hottub kiezen? 

Er zijn een aantal redenen denkbaar waarom een éénpersoons hottub in de tuin een top idee is. Gebrek aan ruimte en overwegingen op het gebied van functie of stijl zijn bijvoorbeeld redenen om te kiezen voor een 1-persoons hottub.

Soms is er simpelweg niet genoeg ruimte voor een grotere hottub. Heeft u een kleine tuin of zou u het jammer vinden als een grotere hottub een deel van uw tuin in beslag zal nemen? Dan kan een één persoons hottub de perfecte oplossing zijn. Deze tub is zeer compact en zal er daarom voor zorgen dat er genoeg ruimte in uw tuin over blijft, ongeacht hoe groot uw tuin is! Dit zorgt voor voldoende beweegruimte om de hottub heen en daardoor kunt u optimaal genieten van zowel uw tuin als het warme bad. Wist u trouwens dat u ook ruimte kunt besparen wat betreft het plaatsen van een hottub in uw tuin, door te kiezen voor een ingebouwde hottub? Inbouw hottubs zijn verkrijgbaar in grotere en kleinere varianten. 

Het kan natuurlijk ook zijn dat niet iedere bewoner van het huis het eens is met een hottub in de tuin. Bent u de enige die het wel ziet zitten, zo’n warm bad buiten? Dan kunt u overwegen om een eenpersoons hottub te laten plaatsen, speciaal voor uw gebruik. Een eenpersoons hottub zorgt voor ultieme me-time, omdat u heerlijk alleen kunt genieten van het warme water. Wanneer u een grotere hot tub, zoals een 4 – 6 persoons hottub laat plaatsen, dan kunt u de tub ook gebruiken voor andere doeleinden zoals gezelligheid en plezier, u kunt bijvoorbeeld samen gaan borrelen of kids kunnen in de hottub spelen. 

Een laatste reden om te kiezen voor een kleine één persoons hottub, is omdat u een hottub niet vindt passen bij de stijl van uw tuin. Als de hottub bovengronds staat, dan springt deze natuurlijk meteen in het oog. Onze hottubs hebben een zeer stevige LDPE binnen kuip, maar voor de buitenkant is een prachtige houten constructie gebruikt. Dit staat prachtig in de meeste tuinen, maar als dit niet helemaal uw stijl is dan zal een eenpersoons hot tub natuurlijk minder opvallen vanwege de grootte.