ZOEK HIER UW

8 persoons hottub

Wanneer u veel ruimte in de tuin of rondom het huis heeft, dan biedt een grote 8 persoons hottub dé plek om heerlijk in te ontspannen. Een 8 persoons hottub is heerlijk wanneer u een grote familie heeft of vaak veel personen over de vloer heeft, u kunt met zijn allen lekker samen in de hottub tot ontspanning komen. En, wanneer u het geluk heeft om zelf eens in uw eentje gebruik te mogen maken van deze grote hottub, dan heeft u lekker veel ruimte voor uzelf!

Wanneer u woont in een huis met veel ruimte buiten voor vermaak en ontspanning, dan is het een fantastisch idee om een heerlijke 8 persoons hottub in de tuin te plaatsen. In deze grote hottub kunt u namelijk ontspannen nadat u thuiskomt van een lange en stressvolle dag. Het warme water zorgt ervoor dat uw spieren zich optimaal kunnen ontspannen, en tegelijkertijd denkt u even aan iets anders dan de dagelijkse sleur. Een 8 persoons hottub zorgt er dus voor dat u niet alleen mentaal gezien, maar ook fysiek gezien lekker kunt ontspannen. Naast ontspanning, kan een hottub ook zorgen voor een heleboel plezier. Met wat leuke muziek op, of indien er een tv in de buurt is; met een leuke serie of film, kunt u vanuit de hottub heerlijk genieten. In de hottub kunt u borrelen, kunnen kinderen spelen en kunt u samen met vrienden of familie lekker genieten.

8 persoons hottub

8 persoons hottub met externe kachel 

Eén van de opties waar u voor kunt kiezen als u interesse heeft in een 8 persoons hottub, is een 8 persoons hottub met een externe kachel. Bij deze hottubs wordt er een kachel buiten het bad geplaatst. De externe kachel bevat een dubbele wand, waarin het water wordt opgewarmd waarna deze op natuurlijke wijze weer in het bad terechtkomt. We hebben verschillende modellen 8 persoons hottubs met een externe kachel, bekijk ons assortiment en ga op zoek naar de hottub welke het beste past bij uw wensen en eisen. 

Hottub met interne kachel 

Een andere optie waar u voor kunt kiezen wanneer u overweegt een 8 persoons hottub te kopen, is een hottub met een interne kachel. Anders dan bij een hottub met een interne kachel, bevindt de kachel van deze hottub zich binnenin het bad. Dat betekent dat het water van binnenuit wordt opgewarmd. Om te voorkomen dat men zich kan bezeren of branden aan de hete kachel, wordt de interne kachel achter een speciale veiligheidsdrempel geplaatst. Een interne kachel is eigenlijk geschikt tot 6 personen, maar het is ook mogelijk om met 8 personen gebruik te maken van deze hottub.  

Een ingebouwde hottub 

Inbouw hottubs worden ingebouwd, zoals de naam al verklapt. Een inbouw hottub biedt een goede oplossing wanneer u geen fan bent van het buitenaanzicht van de hottub, en kan daarnaast ook helpen om ruimte te besparen. Onze inbouw hottubs bevatten net als onze reguliere, bovengrondse hottubs een zeer stevig DLPE kunststof binnenbad. Er is voor dit materiaal gekozen omdat u hierdoor garantie hebt dat de hottub jarenlang meegaat. Dit materiaal is stevig, zal niet snel lekken of scheuren en heeft weinig onderhoud benodigd. Deze hottub is eigenlijk geschikt voor 6 personen, maar het is ook mogelijk om met 8 personen gebruik te maken van deze hottub.  

De beste hottub voor 8 personen kopen bij Welltub 

In ons assortiment vindt u verschillende soorten 8 persoons hottubs, deze verschillen van elkaar wat betreft model en prijzen. Ga op zoek naar de hottub voor acht personen die u het meeste aanspreekt, en bestel de hottub eenvoudig online in onze webshop!