Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over de welltub? Laat het ons weten of neem een kijkje in onze FAQ. We horen het graag! Om u goed te kunnen informeren over onze Welltubs zijn wij alleen op afspraak geopend. 

ONS ADRES

Galvanistraat 13A
7461 JC Rijssen

  weltub-kachelhout

  FAQ

  Vind hier het antwood op de meest gestelde vragen

  IS ER EEN SHOWROOM OF BEZOEKADRES?

  Welltub wil de beste prijs kwaliteit hottub op de markt aanbieden. Om u deze prijs-prestatieverhouding te kunnen bieden, heeft Welltub zijn eigen showrooms en biedt u ook de Hot Tubs op internet aan. Als u meer informatie over onze producten nodig heeft, bent u welkom in de een van de showrooms, u kunt ook op elk gewenst moment contact met ons opnemen. Bel +31(0)548 870390, chat of stuur ons uw vraag naar info@welltub.nl

  KAN IK DE LDPE MATERIALEN EERST ERVAREN?

  Ja dat kan, ervaar de kwaliteit van ons LDPE-materiaal! Vraag gratis LDPE-materiaalvoorbeelden aan. We sturen je dit graag toe! Natuurlijk hebben we veel tevreden klanten die u de Welltubs willen laten zien! Stuur ons een e-mail en we zullen zien of er iemand in de buurt is waar je een welltub kunt bekijken.

  KAN DE HOTTUB ZELF WORDEN OPGEHAALD?

  Natuurlijk kun je de Welltub ophalen. Vraag naar uw dichtstbijzijnde opslagfaciliteit. Welltub werkt ook als fabrikant van de LDPE hottubs met betrouwbare partners die verantwoordelijk zijn voor het verzenden van de hottubs in heel Europa. Laat ons u overtuigen en geniet van deze praktische bezorgoptie. Omdat we vanaf het begin de ideale ontspanning voor u willen creëren.

  HOELANG DUURT DE LEVERING VAN EEN HOTTUB?

  Welltub streeft naar een snelle levering van elke hottub. Daarom zorgt Welltub er voor dat de hottubs op voorraad staan en zo snel mogelijk na bestelling verzendklaar staan. Als er sprake is van een spoedbestelling kan Welltub in overleg er voor zorgen dat de hottub binnen enkele uren verzendklaar staat.

  HOE WORD DE HOTTUB BEZORGD?

  Welltub wil dat de hottub volledig in het teken staat van ontspannen en genieten. Daarom wordt elke hottub door Welltub compleet gemonteerd. Om de hottub in perfecte staat bij u af te kunnen leveren wordt de hottub stevig verpakt en op de zijkant op een pallet geplaatst. Het enige wat u hoeft te doen is de kachelpijp en de losse accessoires uit de hottub halen, voordat u de hottub op zijn plaats zet.

  WAT IS DE OPWARMTIJD VAN HET WATER?

  Elke Welltub is zo ontworpen dat het niet alleen waterbesparend is, maar dat het water, in vergelijking met traditionele hottubs, ook snel opgewarmd is. Wanneer de hottub gevuld is met koud kraanwater, is het water met een goed en constant vuur binnen twee uur op temperatuur.

  KAN HET WATER TE WARM WORDEN?

  Het is per persoon verschillend wat de optimale temperatuur is van het water om volledig te kunnen genieten. De temperatuur van het water kunt u daarom zelf in de gaten houden en eenvoudig regelen met de kachel. De adviestemperatuur die Welltub hanteert is 37°C.

  WELKE MIDDELLEN KUNNEN GEBRUIKT WORDEN VOOR HET SCHOONMAKEN?

  Badkamer schoonmaakmiddelen zijn bij uitstek geschikt om de hottub schoon te maken. Wat u niet moet gebruiken voor het schoonmaken van uw hottub is chloor, soda en agressieve schoonmaakmiddelen omdat deze de aluminium kachel ernstig kunnen aantasten.

  HOE WORD DE KACHELPIJP BEVESTIGD?

  Bij elke hottub wordt een gebruiksaanwijzing meegeleverd door uw verkoper waarin u kunt vinden hoe u de hottub kunt gebruiken en schoonhouden. Voor de kachelpijp geldt dat deze precies past in de daarvoor bedoelde aansluiting van de kachel. Dit zorgt ervoor dat lekkend roet, dat kan ontstaan door roetvorming en vocht in de kachelpijp, in de kachel terechtkomt en niet in het water.

  WORD STANDAARD EEN AFDEKKING MEE GELEVERD?

  Voor elke Welltub zijn diverse afdekkingen beschikbaar. welltub bied diverse deksels aan zoals een geisoleerde deksel of een kunststof deksel en laat daarom de keuze bij de klant.

  IS DE KACHEL LEK ALS ER VOCHT AANWEZIG IS?

  Wanneer er vocht aanwezig is in uw kachel is de kachel gelukkig niet lek en het aanwezige water is vaak condens of regenwater. Door de temperatuurverschillen kan er namelijk condens ontstaan in uw kachel.

  Word er standaard een trap meegeleverd?

  Welltub heeft verschillende trappen iN het assortiment. Gaat u de hottub inbouwen dan zal een trapje niet altijd nodig zijn. Mocht u echter slechter ter been zijn, dan wordt een trapje standaard aanbevolen.

  De belangrijkste punten over de hottubs

  • 5Steek de kachel nooit aan zonder water in de hottub of laat het water nooit uit de hottub lopen als de kachel nog brandt, dit kan uw hottub en kachel ernstig beschadigen.
  • 5Zorg altijd dat het water in het bad tot minimaal 8 cm onder de rand is gevuld voordat u de kachel aansteekt!
  • 5Kachel niet aanraken als die in gebruik is.
  • 5Water niet uit de hottub laten als de kachel nog brandt.
  • 5Laat kinderen niet alleen bij uw hottub.
  • 5Laat de hottub nooit warmer worden als 37 graden.
  • 5Gerbuik de hottub alleen waar die voor is gemaakt.
  • 5Laat het water in de hottub nooit bevriezen
  • 5Zorg dat elektrische apparatuur in de buurt van de hottub geaard word.
  • 5Bij twijfel van het water kwaliteit, laat het water uit de hottub en reinig de hottub. Vul daarna de hottub weer met schoon leiding water.