ZOEK HIER UW

Hottub inbouw

U kunt hottubs natuurlijk op een stevige ondergrond in uw tuin plaatsen, maar een andere mooie mogelijkheid is het inbouwen van een hottub. Wilt u graag een hottub inbouwen in de grond? Wij hebben een ruim assortiment inbouw hottubs, bekijk de tubs in onze webshop en ga op zoek naar de perfecte inbouw hottub voor uw tuin!

Inbouw hottubs zijn niet voor niets zeer populair. Een inbouw hottub is een verwarmd bad dat deels of geheel wordt ingegraven in de grond, een terras of veranda in uw tuin. Deze hottubs zijn iets minder prominent aanwezig in uw tuin en bieden vele voordelen ten opzichte van een niet ingebouwde hottub. Zowel onze bovengrondse houtgestookte hottubs als onze ingebouwde hottubs bieden u optimale ontspanning en een luxe wellness gevoel.

Hottub inbouw

De voordelen van een inbouw hot tub 

Bovengrondse hottubs en inbouw hottubs hebben beide hun eigen voordelen. Twijfel je of een inbouw hottub iets voor u is? De ingebouwde hottub kuip wordt natuurlijk in de tuin ingegraven of in een houten vlonder, terras of veranda verwerkt. Dit betekent dat de buitenkant niet zichtbaar is en dat is perfect wanneer u de hottub mooi wilt laten overlopen in uw tuin. Maar, naast uiterlijk zijn er nog veel meer voordelen die een ingebouwde hottub kan bieden. Wij hebben een aantal redenen om te kiezen voor een ingebouwde hottub voor u op een rijtje gezet: 

  • Omdat de hottub in uw tuin, houten vlonder, terras of veranda wordt verwerkt, is de buitenkant van de hottub niet zichtbaar. Omdat deze natuurlijk in de grond zit, hoeft u de buitenzijde van de hottub niet schoon te maken. Dit scheelt u tijd en werk.  
  • Een inbouw hottub heeft natuurlijk een lage instap, in tegenstelling tot een bovengrondse hottub. Het kan soms best lastig zijn om in een bovengrondse hottub te stappen, omdat u hierbij vaak een opstapje op moet. Bij een hottub die in de bodem is verwerkt, kunt u gemakkelijk op de rand gaan zitten waarna u zichzelf in de hottub laat zakken.  

Kortom: een ingebouwde tub biedt vele voordelen die er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat u een lekker luxe wellness gevoel thuis ervaart. Bent u overtuigd van een ingebouwde hot tub? Ervaar zelf alle voordelen van een hottub ingebouwd! 

 

Verschillende soorten inbouw hottubs 

Wij hebben inbouw hottubs met een interne of externe kachel, dit geeft aan waar de kachel van het warme bad zich precies bevindt. Daarnaast verschillen onze hottubs van elkaar in prijs en grootte. 

Wat de hottub prijzen van een ingebouwde hottub zullen zijn, is afhankelijk van welke tub u precies kiest, op basis van uw wensen. Waar u bijvoorbeeld rekening mee moet houden is de grootte van de inbouw hottub. Moet deze kleine hottub voor 2-4 personen zijn, of heeft u liever een grote hottub voor 4-6 personen? De prijs is onder andere afhankelijk van de grootte, maar ook van de lijn die u kiest. In onze webshop vindt u een family line, de premium line en de exclusive line.