Hottub buiten

Droomt u van een heerlijke hottub in de tuin? Er is niets lekkerder dan buiten in een hottub kunnen stappen, omdat het niet uitmaakt welke temperatuur het buiten is; de hottub zorgt ervoor dat u lekker warm kunt ontspannen en genieten.

Waarom een hottub buiten?

Een hottub biedt heerlijke ontspanning na een lange dag. Na een stressvolle dag op uw werk kunt u naar buiten lopen, de hottub verwarmen en binnen mum van tijd kunt u alle stress van u af laten glijden dankzij de ontspannende werking van het warme water binnenin de hottub. Met andere woorden; een hottub biedt dé ultieme wellness ervaring, en dat buiten in uw eigen tuin! Waarom een hottub buiten wordt neergezet? Van origine komen hottubs uit Scandinavië, waar het natuurlijk enorm koud kan worden in de winter. Men kwam met het idee om een hottub buiten te plaatsen, om zo toch op een warme manier te kunnen genieten van het buitenleven. Het contrast tussen warm en koud voelt natuurlijk heerlijk aan, maar wist je dat dit daarnaast ook nog eens zeer gezond is?

Een andere aanleiding waarom de hottub buiten wordt geplaatst, is om praktische redenen. De hottub wordt namelijk verwarmd door middel van een houtkachel of elektrische kachel, en omdat er bij een houtkachel natuurlijk echt vuur komt kijken is het wel zo veilig om dit vuurtje buiten te stoken. Daarnaast wordt er vast en zeker af en toe wat gespetterd in de hottub, en als dit buiten op de grond terecht komt dan is dat natuurlijk een stuk minder erg dan wanneer de vloer binnen nat zal worden. Het plaatsen van hottub buiten is een geweldig idee, dus!

Welke hottub buiten?

Of de hottub buiten in uw tuin of op uw terras, veranda of vlonder past is natuurlijk afhankelijk van hoeveel ruimte u heeft. Is het uw wens om buiten een hottub te plaatsen? Wij kunnen u daarbij helpen. Voordat u op zoek gaat naar de perfecte hottub voor buiten in uw tuin, is het van belang om na te denken over de volgende punten:

  • Wat is uw wens wat betreft de functie van de hottub? Verwacht u dat er meerdere mensen gebruik van gaan maken, of bent u alleen en heeft u als enige de wens voor een hottub buiten in uw tuin? Afhankelijk van hoeveel personen u denkt dat er gebruik gaan maken van de hottub buiten, kunt u kiezen welke grootte hottub het beste zal passen. Naast dat er bij de keuze voor de grootte van de tub moet worden nagedacht over de wensen, de functie en het aantal personen, is het van belang om te kijken hoeveel ruimte u buiten heeft voor de hot tub. Het zou natuurlijk jammer zijn als u amper beweegruimte overhoudt in de tuin omdat de hottub alle buitenruimte inneemt.
  • Wilt u gaan voor een inbouw hottub of een bovengrondse hottub? U kunt ervoor kiezen om buiten een ingebouwde hottub te plaatsen, of om deze op de oppervlakte zoals uw tuinpad, veranda of vlonder te plaatsen. Het voordeel van inbouwen is dat u niet tegen de hottub aan hoeft te kijken, dus als de hot tub buiten niet helemaal past bij de rest van uw tuin dan is dit wellicht een goede oplossing.

Verschillende mogelijkheden wat betreft hottubs buiten

Wij bieden diverse mogelijkheden wat betreft hottubs buiten in uw tuin van diverse hottub prijzen. Bekijk onze verschillende lijnen met hottubs, waar u diverse soorten hottubs met verschillende groottes vindt. U kunt eenvoudig uw nieuwe hottub voor buiten in de tuin online bij ons bestellen, maar u bent ook welkom om een aantal hottubs in onze showroom te bezichtigen. Neem hiervoor wel even contact op om een afspraak te maken.

weltub-welness