ZOEK HIER UW

Kleine hottub

Een kleine hottub is de perfecte oplossing voor iedereen waarvan een hottub een grote wens is, maar die niet zoveel ruimte in de tuin heeft. Maar ook wanneer uw gezin klein is, of als er maar weinig personen zijn die van de hottub gebruik willen maken, biedt een kleine hottub de perfecte oplossing. Wij hebben diverse kleine hottubs in ons assortiment, kies bijvoorbeeld voor een kleine hottub met een interne of externe kachel of ga voor een kleine inbouw hottub. Er is van alles mogelijk!

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van zeer stevige LPDE kunststof binnenbaden, wat inhoudt dat uw hottub ongetwijfeld jarenlang meegaat. In ons assortiment kleine hottubs, vindt u baden met een interne of externe kachel en zelfs kleine inbouw hottubs die u kunt ingraven. U kunt uw keuze voor de uiteindelijke kleine hottub baseren op de ruimte die u heeft, de kachel die u wenst, hoeveel plek de hottub moet bieden en uw budget. Heeft u hulp nodig bij deze zaken? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op en/of maak een afspraak om de kleine hottubs in onze showroom te komen bezichtigen.

Kleine hottub

Redenen om te kiezen voor een kleine hottub 

Een kleine hottub is ideaal wanneer u niet zo heel veel ruimte rondom het huis heeft, maar toch droomt van een lekkere hottub in de tuin. Een hottub hoeft niet per se veel ruimte in te nemen en onze kleine hottubs bewijzen dat. Daarnaast biedt een kleine hottub voldoende plek voor kleine gezinnen of een klein aantal personen. Wat een kleine hottub u kan bieden? 

  • Mentale ontspanning. Laat alle stress van de dag letterlijk in het water glijden, want een kleine hottub zorgt ervoor dat u een heerlijk momentje voor uzelf kunt nemen. Daardoor kunt u uw gedachten even opzij zetten, waardoor u mentaal heerlijk kunt ontspannen. 
  • Fysieke ontspanning. Ervaart u vaak spanningen in bijvoorbeeld uw schouders, rug en nek? Het heerlijke warme water van de hottub zal er ongetwijfeld voor zorgen dat uw spieren zich optimaal kunnen ontspannen. Dit kan klachten die voortkomen uit spanning of stress, zoals hoofd-, nek-, rug- of schouderpijn verminderen. 
  • Fijne momenten samen met familie en vrienden. Een kleine hottub is heerlijk om alleen in te ontspannen, maar wanneer u kiest voor een kleine hottub voor 2 personen, 3 persoons of 4 persoons hottub, dan zou u ook samen met vrienden of familie kunnen genieten van het warme water. Gezellig bijkletsen, borrelen of samen een film kijken terwijl jullie genieten van de kleine hottub, dat klinkt goed! 

Kleine hottub: geschikt voor hoeveel personen? 

Een ‘kleine hottub’ is natuurlijk maar een algemeen begrip. Want, hoe klein is klein precies, en met hoeveel personen zou u de kleine hottub kunnen delen? Dit is geheel afhankelijk van de grootte van de kleine hottub die u uiteindelijk kiest. Onder kleine hottubs verstaan we bijvoorbeeld een hottub voor 2 personen tot 4 personen. In deze compacte hottubs kunnen 2 tot 4 personen heerlijk genieten van het warme water. Samen met uw partner, een vriend(in)en of familielidde ontspannen en/of bijkletsen, dat klinkt toch geweldig? Omdat deze kleine hottub zo compact is, is de kans groot dat deze perfect in uw tuin past zonder al te veel ruimte in te nemen! Naast hottubs van 2 tot 4 personen, komt u in de categorie grote hottubs voor 4 tot 6 personen en 6 tot 8 personen hottubs. Deze baden zijn meer geschikt wanneer u veel ruimte om het huis heeft.