ZOEK HIER UW

Hottub kachels

Een hottub wordt verwarmd door middel van een hout gestookt vuurtje. Dit kan door middel van een interne hottub kachel of een externe hottub kachel. Ben je op zoek naar zo’n hottub kachel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een goede hottub kachel zal uw wellness plezier gegarandeerd verhogen. Bent u op zoek naar een hottub kachel, bijvoorbeeld omdat u zelf een hottub in uw tuin wilt plaatsen? Dan kunt u in onze webshop zeker slagen. Dankzij de juiste hottub kachel wordt uw hottub snel lekker warm, waardoor u snel gebruik kunt maken van het warme bad. Investeren in een goede kachel voor de hottub is een goed idee omdat dit zeker een groot verschil kan maken op het gebied van hoe goed, snel en geleidelijk de kachel de hottub zal verwarmen. Met behulp van onze hottub kachels zal u snel met veel plezier gebruik maken van uw hottub! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hottub met houtkachel, maar ook voor een diesel kachel! Zoek uw houtgestookte kachel uit

Hottub kachels

Verschillende soorten hottub kachels 

Er zijn verschillende soorten hottub kachels verkrijgbaar. Het belangrijkste verschil in alle kachels is of het een interne of externe kachel betreft. Wat het verschil is tussen deze twee hottub kachels? Een interne kachel is een kachel die zich in de hottub zelf bevindt. Deze verwarmt het water van binnenuit en is geschikt voor 2 tot 4 personen of 4 tot 6 personen. Een externe kachel bevindt zich buiten de hottub, waarna deze externe kachel het water meet behulp van de externe hottub kachel die zich buiten het bad bevindt, verwarmd. Een hottub met externe kachel is geschikt voor 4 tot 6 personen of 6 tot 8 personen. Dus bent u op zoek naar een kleine hottub of juist een grote hottub? Dan bent u bij Welltub aan het juiste adres!

 

Welke hottub kachel kiezen? 

In principe heb je dus de keuze uit twee verschillende types kachels; de interne hottub kachel en de externe hottub kachel. Omdat de interne kachel zich binnenin de hottub bevindt, denkt men vaak  dat deze kachel het water een stuk sneller verwarmt dan de externe kachel. Dit is echter niet helemaal waar, beide soorten kachels kunnen het water binnenin de hottub op een zeer snelle manier verwarmen. Waardoor kunnen sommige kachels dan toch het water sneller kunnen verwarmen dan andere kachels? Dit is geheel afhankelijk van de kracht van de kachel, welke wordt uitgedrukt in kW. Ook het aantal liters dat de kachel moet verwarmen, speelt een grote rol. Hoe groter de hottub is, hoe langer de hottub kachel erover zal doen om het water in de hottub te verwarmen. Over het algemeen kunt u er vanuit gaan dat een hottub kachel van 35 kW in maar liefst 1,5 uur 1000 liter water kan verwarmen tot wel 40 graden. Onze hottub kachels zijn zeer krachtig, waardoor u ongetwijfeld zo snel mogelijk kunt genieten van een lekker warm bad! 

 

Hottub kachel kopen bij Welltub 

Dankzij onze jarenlange ervaring en hottubs die in onze eigen fabriek worden ontwikkeld en geproduceerd, zijn wij een ware expert op het gebied van hottubs, kachels en overige accessoires. Uw nieuwe hottub kachel bestelt u daarom online in onze webshop, wij garanderen u uitstekende service en u kunt kiezen uit diverse hottub prijzen. Mocht u toch eerst meer informatie willen, of heeft u vragen of opmerkingen over een bepaalde hottub kachel? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, doen wij ons uiterste best om de hottub kachel zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren. Ook bieden wij diverse hottubs zonder kachel aan en vindt u alle benodigdheden voor een hottub kachel zelf maken! Naast uitstekende voorwaarden op het gebied van verzending, levering en retourneren, bieden wij ook gunstige garantievoorwaarden. Daarom bestelt u uw nieuwe hottub kachel online in de webshop van Welltub!