12 februari 2019

Veiligheid en de verbeterde materialen.

Veiligheid en de verbeterde materialen.

Om u optimale veiligheid en de verbeterde materialen te bieden, gebruikt Welltub speciale materialen. De kunststof kuip is geproduceerd met een uniek productie proces. dit biedt belangrijke voordelen ten opzichte van andere hottubs.

natuurlijke uitstraling

Welltub wil ervoor zorgen dat elke hottub op iedere plek zijn plaats krijgt.daarom heeft Welltub kan de buitenkant van de tub bekleden met hout. De tub krijgt daardoor zijn authentieke uitstraling. de tubs zijn beschikbaar als inbouw of opbouw hottubs met of zonder thermowood houten omlijsting. Het thermische hout is onderworpen aan een warmtebehandeling om de weerstand ervan te verhogen. Het thermo hout wordt gekenmerkt door zijn hoge duurzaamheid (klasse I / II), zeer lage vochtopname en zijn tropische uiterlijk. op aanvraag kunnen wij ook redcedar hout leveren. Het cederhout is een prachtige houtsoort die de Welltub zijn luxe uitstraling geeft. Het is licht en duurzaam. het rekje voor de interne kachel is gemaakt van thermowood. hiermee willen we veiligheid en de optimale kwaliteit van de hottub waarborgen.

ademende houten omlijsting

wij gebruiken speciale planken voor houten omlijsting met groeven. Deze groeven maken het mogelijk om de houten omlijsting te laten ademen. Als gevolg van temperatuurverschillen wordt het vocht tussen de houten lambrisering en de kuip gemakkelijk op deze manier afgevoerd. De extra roestvrijstalen spanbanden perfectioneren elke Welltub. De prachtige houten omlijsting van thermowood of redcederhout in combinatie met de roestvrijstalen banden geven de Welltub zijn authentieke uitstraling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]