Hottub droomparken

Om u optimale ontspanning en kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid te bieden, gebruikt Welltub veiligheidsvriendelijke en milieuvriendelijke materialen, zoals de LDPE kunststof binnen kuip geproduceerd in een uniek productieproces genaamd rotatiegieten. De Welltub biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele hottubs vanwege het gebruik van een LDPE binnen kuip in combinatie met het rotatiegiet proces:

✔ Verkrijgbaar in 4 maten

✔ 3 kleuren LDPE Binnenkuipen

✔ Met houten thermowood top rand en omgeslagen LDPE rand  leverbaar

✔ Beste zitcomfort

✔ Uit 1 stuk gegoten LDPE kunststof binnen kuip

✔ Geen lasnaden in het bad

✔ Geen scherpe kanten of randen

✔ Geen lakkage mogelijk

✔ Geen osmose van poyester of glasvezel

✔ Water besparend ontwerp

✔ Snelle opwarming van het water

✔ Grondstoffen van de hoogte kwaliteit

✔ veiligheid staat voorop

✔ 100 % Recycle bare binnen kuip

✔ Eigen productie en ontwerp

✔ Autentiek uiterlijk

✔ ademende houten omlijsting

✔ Lange Levensduur

✔ Makelijk in onderhoud

 

AUTHENTIEKE UIT STRALING
Welltub wil ervoor zorgen dat elke Welltub op elke plek zijn plaats krijgt. Daarom heeft Welltub de buitenkant van de hot tub bekleed met hout. De Welltub krijgt daardoor zijn authentieke uitstraling. De Welltubs zijn beschikbaar in drie verschillende afwerkingen: vuren, thermowood of  redceder houten lambrisering. Het vurenhout wordt verkregen uit de spar en is helder witachtig met een delicate tot opvallende tekening. Het thermische hout werd onderworpen aan een warmtebehandeling om de weerstand ervan te verhogen. Het thermowood wordt gekenmerkt door zijn hoge duurzaamheid (klasse I / II), zeer lage vochtopname en zijn tropische uiterlijk. Het rode cederhout is een prachtige houtsoort die de Welltub zijn luxe uitstraling geeft. Het is licht en duurzaam en bestaat uit een combinatie van lichtgeel spinthout en oranjebruin kernhout.

Hottub kopen

 

ADEMEND HOUTEN BEKLEDING
Welltub gebruikt speciale zelf ontwikkelede planken voor houtbekleding, waarin groeven zijn verwerkt. Deze groeven maken het mogelijk om de houten lambrisering te laten ademen. Als gevolg van temperatuurverschillen wordt het vocht tussen de houten lambrisering en de gegoten binnenbak uit één stuk gemakkelijk op deze manier afgevoerd. De extra roestvrijstalen spanbanden  perfectioneren elke Welltub. De prachtige houten omlijsting gemaakt van sparrenhout, thermowood of redcederhout in combinatie met de roestvrijstalen banden geven de Welltub zijn authentieke uitstraling.