12 februari 2019

Welltub-serie en productie

Welltub serie en productie

Door de Welltub serie en productie op elkaar af te stemmen kunnen wij de juiste prijs en kwaliteit garanderen.
Welltub is erg geïnteresseerd in de wensen van zijn klanten. En dat is precies wat onze nieuwe Welltub serie weerspiegelt. Het doel van Welltub is wellness toegankelijk te maken voor iedereen, in elk seizoen en elke plaats.

Welltub serie in 2 versies en vier grotes ontworpen.

Als u te weinig ruimte hebt om een ​​hottub in te stellen, is de Welltub Compact de perfecte hottub voor uw behoeften. Dankzij de interne kachel neemt het weinig ruimte in en biedt het toch genoeg ruimte voor 2-4 personen om te ontspannen. Als u voldoende ruimte hebt om een ​​hottub in te stellen, raden wij de Welltub Extended aan. Deze hot tub heeft een externe kachel waarmee u het meeste uit deze royale hottub kunt halen. De Welltub Extended is geschikt voor 4 tot 6 personen. Elke Welltub heeft een LDPE gegoten binnen bak uit één stuk. Als gevolg hiervan zijn er geen lasnaden en is het bad erg gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de Welltub waterbesparend dankzij de geïntegreerde stoel verhoger en dankzij de intelligente isolatie kan het water snel worden verwarmd.

Welltub produceert de hottubs in eigen beheer

Elke hottub wordt vervaardigd met Nederlands vakmanschap in Rijssen.

De kwaliteit word gewaarborgd.

Elke Hot tub is zo ontworpen om u te voorzien van perfecte ontspanning. Welltub gebruikt een unieke binnen kuip van LDPE. Vanwege het unieke productie proces van Welltub is de binnenkuip 100% lekkage vrij. Het bad is in feite uit één stuk gegoten en niet uit verschillende materialen samengesteld, Osmose kan dus worden uitgesloten. Bovendien is de Welltub een milieuvriendelijk product vanwege zijn 100% recyclebare LDPE binnenkuip.

MILIEUVRIENDELIJKHEID

De Welltub een milieuvriendelijk product vanwege zijn 100 procent recyclebare LDPE binnenkuip.