ZOEK HIER UW

Houten hottub

Een hottub wordt geassocieerd met warmte, gezelligheid, Scandinavische invloeden & hout. Een houten hottub biedt niet alleen heel veel comfort, plezier en ontspanning, maar een hottub van hout heeft ook een zeer gezellige en stijlvolle uitstraling. Wist u dat hout niet het meest sterke materiaal voor een hottub is? De perfecte vervanger én oplossing voor een houten hottub is een LDPE kunststof hottub met een mooi houten buitenframe. Wij vertellen u graag waarom onze hottubs een betere keuze zijn dan de klassieke houten hottubs.

Volledig houten hottubs hebben het nadeel dat het materiaal na verloop van tijd gaten kan gaan vertonen. Dit is natuurlijk iets dat u absoluut niet wilt, omdat gaten zorgen voor een lekkage. Een lekkage betekent dat u niet langer kunt genieten van de houten hottub en dat u extra kosten moet maken om deze te laten repareren. Houten hottubs hebben daarnaast als nadeel dat deze veel lastiger schoon te houden zijn en dat deze veel onderhoud vereisen. Hoe u tóch kunt genieten van een hottub met een klassieke, houten uitstraling maar mét de voordelen en kwaliteiten van een moderne hottub? Wij hebben daar dé oplossing voor! In ons hottub assortiment vindt u namelijk enkel hottubs met een binnenbad van enorm sterk LDPE kunststof.

Houten hottub

DPE hottub versus houten hottub 

Een houten hottub met een binnenbad van LDPE kunststof is enorm sterk en kwalitatief goed. Wat de grote voordelen zijn van onze LDPE kunststof hottub? Wij zetten deze graag voor u op een rijtje: 

  • Een hottub met een LDPE kunststof binnenbad is veel makkelijker schoon te houden dan een volledig houten hottub. Hout is een hardnekkig materiaal als het op schoonmaken aankomt, terwijl u een kunststof bad juist gemakkelijk kunt schoonhouden. Dit bespaart u veel tijd! 
  • LDPE kunststof hottubs zijn veel sterker dan houten hottubs. Een houten hottub gaat minder lang mee dan onze hottubs met kunststof binnenbad.  Dankzij onze sterke hottubs, kunnen wij u garanderen dat onze hottubs meer dan 10 jaar lang meegaan.  
  • Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met kunststof hottubs en uit onze ervaring blijkt dat deze hottubs véél beter zijn dan volledig houten hottubs. Dankzij onze vele ervaring weten wij alles over deze hottubs en kunnen wij u perfect adviseren. Wij zijn zelf fabrikant van LDPE kunststof hottubs, omdat wij het gehele proces van ontwerp tot logistiek in eigen hand hebben kunnen wij voldoen aan alle wensen en eisen van onze klanten. 
  • Onze hottubs zijn prachtig afgewerkt met een houten behuizing, waardoor deze de uitstraling en het uiterlijk van de klassieke houten hottub behouden. Kiest u voor een mooie hottub van Welltub, dan kiest u dus voor ultieme kwaliteit met het uiterlijk van een prachtige houten hottub. Deze zal ongetwijfeld prachtig staan in uw tuin, omdat deze een heleboel warmte en gezelligheid toevoegt! 

Houten hottub met kunststof binnenbad kopen 

In ons assortiment vindt u een heleboel verschillende houten hottubs met een kwalitatief uitmuntende kunststof binnenbak. Onze hottubs zijn in diverse afmetingen te verkrijgen, variërend van ruimte voor 2 personen tot 3 personen tot hottubs met ruimte voor wel 6 personen. Afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u in de tuin heeft, kunt u de grootte van de hottub kiezen. Naast de keuze voor een bepaalde grootte hottub, kunt u ook kiezen uit diverse opties wat betreft de hottub kachel. Kiest u voor een interne houtkachel, welke zich binnenin de thermowood hottub bevindt, of wordt het toch een externe kachel die buiten het bad geplaatst wordt? Wij hebben ontzettend veel mogelijkheden!