Lamellen hottub overkapping

✓ Compleet water dicht

✓ Geïntegreerde water afvoer

✓ Lamellen 110 graden kantelbaar voor optimaal genot van de zon

✓ Gemakkelijke installatie.

✓ Optioneel met screens

✓ Montage materiaal

✓ Onderhoudsvrij

✓ Compleet krasvrij

✓ Gepoedercoat aluminium met staal

✓ Getest tot windkracht 11

✓ Geschikt tot 25 KG sneeuw per lamel

 2.495,00

ONBREEKBAAR
BREDE KUNSTSTOFRAND
THERMOHOUT OMLIJSTING (ONDERHOUDSVRIJ)
EIGEN PRODUCTIE
Lamellen hottub overkapping

Product beschrijving

Wilt u tijdens de regen ook droog genieten van uw hottub? Ook dat is mogelijk bij welltub. Met deze aluminium overkapping kunt u genieten van een lamellendak wat kantelbaar is. De lamellen van deze overkapping zijn 110 graden kantelbaar. Tevens is deze overkapping voorzien van een geïntegreerde water afvoer waarbij het water via het poten wegloopt. Hierdoor kunt u droog genieten van uw lamellen overkapping. Ook kunt u tijdens het lekkere weer genieten van de zon doordat u de lamellen open of dicht kunt zetten. U kunt de lamellen op iedere gewenste positie stoppen. Hierdoor kunt u altijd mee of juist tegen de zon in draaien.

Wij bieden lamellen hottub overkapping aan in het formaat 3×3 meter. Bent u opzoek naar grotere formaten overkappingen? Ook dat is mogelijk! ga dan naar onze andere webshop lamella.nl. Lamella levert hoogwaardige aluminium overkappingen, niet alleen van aluminium maar ook andere materialen. Denk hierbij aan een houten overkapping of verschillende soorten overkappingen aan huis. Kort om, altijd de geschikte hottub overkapping voor u.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact op. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door. Indien u een maatwerk overkapping wilt is dit ook een mogelijkheid.

 

Lamellen hottub overkapping

Extra informatie

EAN-code

7423624159139