23 maart 2023

Houtgestookte hottub van Welltub

Als je op zoek bent naar een unieke manier om te ontspannen en tot rust te komen, dan is een houtgestookte hottub misschien wel iets voor jou. Deze traditionele hottubs worden verwarmd door middel van hout en zijn daarom milieuvriendelijk en kostenbesparend.

Een houtgestookte hottub van Welltub biedt niet alleen een geweldige ervaring, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in je tuin. Het warme water en de rustgevende sfeer zorgen voor een ontspannende ervaring en creëren de perfecte omgeving om te genieten van quality time met vrienden of familie.

Bij het kiezen van een houtgestookte hottub zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, zoals de grootte van de tub, het materiaal waarvan deze gemaakt is en de manier waarop deze wordt verwarmd. Gelukkig zijn er veel verschillende opties beschikbaar die passen bij verschillende wensen en budgetten.

Het is belangrijk om te kiezen voor een houtgestookte hottub van hoge kwaliteit, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Daarnaast is het essentieel om de juiste brandstof te gebruiken en de tub op de juiste manier te onderhouden om de levensduur te verlengen. Bij Welltub hebben wij 3 soorten kachels met 3 verschillende stijlen en krachtes. Ons instapmodel is een Welltub 35 kW kachel, deze heeft een opwarm tijd van 2,5 uur. Daarna komt u terecht bij onze bestseller en meest gangbare model de Welltub 45 kW kachel. Deze kachel heeft een opwarmtijd van circa 2 uur, deze kachel is voorzien van aslade en zuurstofregelaar, ook is deze kachel uitbreidbaar met een glasdeur. De Welltub 55 kW is ons topmodel, deze kachel komt standaard met glasdeur en heeft uw Welltub hottub binnen 1,5 uur op temperatuur. 

 

houtgestookte hottub kachel 35 kw
Welltub 35 kW kachel
houtgestookte hottub kachel 45 kw
Welltub 45 kW kachel
houtgestookte hottub kachel 55 kw
Welltub 55 kW kachel

Als je op zoek bent naar een unieke en ontspannende manier om je vrije tijd door te brengen, dan is een houtgestookte hottub van Welltub zeker het overwegen waard. Met de juiste zorg en onderhoud, kun je jarenlang genieten van deze duurzame en comfortabele manier van ontspannen.

Bent u nou ook helemaal warm geworden van het idee om in uw eigen Welltub te zitten. Twijfel dan niet en neem een kijkje in onze shop. Of kom naar één van onze verkooppunten en ervaar een Welltub hottub in het echt.