Witte kunststof hottub

Een kunststof Hottub met optimaal gebruiksgemak.

 

De Welltub Kunststof hottub wordt door ons zo gemaakt dat u een optimale sfeer blijft behouden middels de fraaie houten afwerking. tevens kunt u het bad uitvoeren met optionele houten randen. optimaal gebruiksgemak van de kunststof kuip ervaart tijdens het baden en tijdens het onderhoud.

kunststof hottub wit

Kunststof LDPE gaat levenslang mee

Dankzij de LDPE kunststof binnen kuip koopt u een kunststof hottub voor uw leven. Immers het LDPE kunststof vergaat niet, is flexibel en taai, en is bovendien UV bestendig.  De binnenkuip is verkrijgbaar in graniet zwart of wit en evt. op aanvraag in een andere kleur leverbaar. De kunststof hottubs worden veel verhuurd en ondergaan de grootste feesten. zodoende bewijzen ze de kwaliteit.

Hottub strand

Ergonomische binnenkuip

Verder zijn bij deze kunststof binnenkuip alle waarden in een goede balans met elkaar afgestemd zoals hoogte van de kuip, de zit hoogte en breedte van de bankjes, de mate waarin de wanden schuin aflopen en de effectieve beenruimte. De kuip is ergonomisch gevormd waarbij de bankjes een brede zit hebben, met behoud aan voldoende beenruimte.

Voordelen van de kunststof hottub

Een ander belangrijk voordeel van een kunststof hottub is dat u de Hot Tub ook tijdelijk leeg kan laten staan. (bv. bij strenge vorst of vakantieperiode). Bij de houten modellen was het verstandiger dit niet te doen omdat na verloop van tijd dan toch lekkages konden ontstaan. Een derde belangrijk voordeel van de Welltub kuip is dat deze qua hoogte, zithoogte en voetenruimte perfect is toegesneden op een gemiddelde gezinssamenstelling van 4-6 personen. Met de ideale hoogte van ca. 99 tm 104 cm zult u ook in de winter tot over uw schouders omringd worden door het hete water.

Diverse soorten kunststof hottubs

Er worden momenteel ook kuipen aangeboden van ander materiaal dan LDPE, zoals glasfiber of polypropyleen. In tegenstelling tot LDPE dat levenslang mee gaat, zijn dit kuipen die erg onderhevig zijn aan krassen, osmose en kunnen lasnaden (PP) barsten. Wij staan daar niet achter omdat de kuipen slechts een beperkte levensduur kennen (barsten, breuken, niet UV bestendig, osmose  etc…).  Kiest u voor kwaliteit, kies dan altijd een Welltub LDPE kunststof kuip.

Kunststof Hottub & professioneel gebruik

Dankzij meerdere verhuur netwerken worden de hottubs al meerdere jaren in Nederland en Belgie verhuurd. Wij hebben dan ook als geen ander veel ervaring opgedaan met huurders van onze kunststof hottubs. Beschikt u over een groepsaccommodatie, vakantieverblijf of verhuurt u een vakantiehuisje, B&B, dan komen wij graag in contact met u. Wij delen dan graag onze kennis met u en voorzien uw hottub graag met maatwerkoplossingen (extra grote afvoer, kindersloten etc.)
– Hot Tub verhuur
– Groepsaccomodaties

U koopt rechtstreeks af fabriek in NL

Alle Welltub Hottubs worden in Nederland vervaardigd, en vanuit Nederland rechtstreeks naar de klant geleverd. U betaalt dus geen hoge kosten uit Scandinavie of de Baltische Staten. Daar wij onze kwaliteitsborging zeer serieus nemen, hebben wij vrijwel alles in eigen hand. Wilt u eens meekijken in de productie hoe wij onze kunststof hottubs vervaardigen ? Dan bent u van harte uitgenodigd, belt u vooraf even met het algemene nummer: 0548 870 390

– Eigen productie

Verkooppunten in Nederland en Belgie

Wilt u een kwaliteits kunststof hottub kopen? bezoek dan eerst een verkooppunt met een van onze showmodellen. U kunt dan proefzitten in een Welltub hottub, en de tub van top tot teen bekijken. Belangrijker echter nog zal onze verkoopadviseur bekijken welk type Hottub het beste past bij uw eigen wensen, zodat u echt plezier gaat beleven van uw kunststof hottub. Twijfelt u nog of de aankoop van een Hottub iets voor u is, dan kunt u ook eerst eens een hottub huren, via ons landelijk netwerk. Mocht u dan alsnog later kopen, dan ontvangt u van ons het eerder betaalde huurbedrag weer terug.
– Showrooms in de Benelux