mooie foto's van hottubs

 Even ontsnappen van alle drukte met een Welltub hottub

Een hottub geeft rust. Jouw tuin hoort een oase van ontspanning te zijn. Een plek waar je jezelf kan zijn, een plek waar je kinderen spelen een deel van je leven. De Welltub hottub is gebouwd om je tuin te transformeren tot een plek voor ultieme ontspanning. Zwoele zomerdagen of knusse winterdagen, elke dag is een dag om te genieten van het warme water van een Welltub hottub en de frisse buitenlucht.

Honderden mogelijkheden met uw hottub

U kunt uw hottub op meerdere manieren laten integreren in uw tuin, zo kunt u hem bijvoorbeeld inbouwen met het terrace model. Of mocht je niet ervan houden om hem in de grond te hebben dan kunt u hem ook halverwege in de grond steken met het compact model. Of mocht u niks willen is er altijd nog plaats voor de traditionele Extended model. Ook word er gebruikt gemaakt van de Welltub accessoires om de ultieme tub-belevenis te krijgen. Wij hebben bijvoorbeeld trappen van thermohout die perfect bij uw hot tub passen.

 

Welltub Terrace, die prachtig is ingebouwd in een stenen vloer

Welltub Terrace

Welltub Compact, een mooi voorbeeld van een half ingebouwde hottub width=

Welltub Compact

Welltub Extended, die staat op de klassieke manier met een prachtige externe kachel

Welltub Extended

Jarenlang plezier van uw hottub

Welltub is een kwalitatief top merk met meer dan 10 jaar ervaring en eersteklas kunststof. Natuurlijk is een houten hot-tub leuk en aardig, maar deze verkleuren en rotten kapot. Maar met een kunststof hot-tub van Welltub bent u zo goed als onderhoudsvrij, en als u vragen heeft stel gerust uw vraag aan ons of kijk in de FAQ. Kies nú de hot-tub die bij u past!

Overal verkrijgbaar

Welltub hottubs zijn in heel de benelux te bestellen op deze website. Woont u in Duitsland? Gaat u dan alstublieft naar welltub.de. Komt u uit een ander land en mocht u toch in hot-tub van ons kopen neemt u dan contact op met onze klantenafdeling.