Vuur in hottub kachel

PURE ONSPANNING MET DE WELLTUB

Welltub is de officiële fabrikant van de LDPE verwarmde kunststof hottubs “Welltub Compact” en “Welltub Extended”. Welltub wil van deze wellness-hot tubs een spa-ervaring maken voor iedereen, in elk seizoen en op elke plek. Pure ontspanning met het hele gezin. Wellness plezier met familie en vrienden. De Welltub Hottub biedt u slechts één doel: totale ontspanning en optimaal genot in uw vrije tijd. Daarom biedt Welltub alleen hottubs met uitstekende kwaliteit en tegelijkertijd veiligheidseigenschappen.

BIJ ONS IS DE KLANT KONING

Weltub wil haar klanten de best mogelijke service bieden en daarom worden de hottubs in eigen fabriek ontwerpen, ontwikkelen en geproduceerd. Het hele proces, vanaf de eerste penseel tekening  bij het ontwerpen van een nieuwe hottub tot verzending, blijft in eigen handen. Welltub garandeert en biedt u een uitstekende service.

WELLTUB SERIE

Welltub is erg geïnteresseerd in de wensen van zijn klanten. En dat is precies wat onze nieuwe Welltub-serie weerspiegelt. Het doel van Welltub is wellness toegankelijk te maken voor iedereen, in elk seizoen en elke plaats, en heeft de Welltub-serie in twee versies ontworpen. Als u te weinig ruimte hebt om een ​​hottub extended in te stellen, is de Welltub Compact de perfecte hottub voor uw behoeften. Dankzij de interne kachel neemt het weinig ruimte in en biedt het toch voldoende ruimte voor 2-6 personen om te ontspannen. Als u voldoende ruimte hebt om een ​​hottub in te stellen, raden wij de Welltub Extended aan. Deze hot tub heeft een externe kachel waarmee u het meeste uit deze royale Welltub kunt halen. De Welltub Extended is geschikt voor 4 – 6 personen. Elke Welltub heeft een LDPE gegoten binnenkuip uit één stuk. Als gevolg hiervan zijn er geen lasnaden en is het bad erg gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de Welltub waterbesparend dankzij de geïntegreerde zitbank en dankzij de slim geïnstalleerde isolatie kan het water snel worden verwarmd.

KWALITEIT, VEILIGHEID EN MILIEUVRIENDELIJKHEID

Elke Welltub is ontworpen door Welltub om u te voorzien van perfecte ontspanning en plezier. Daarom heeft de ontwikkeling van de Welltub speciale aandacht besteed aan kwaliteit, veiligheid en milieuvriendelijkheid. Om deze eigenschappen te garanderen, gebruiken we een unieke binnenbak van LDPE-kunststof. Welltub heeft het bad zo ontworpen dat het LDPE doorloopt naar de top van de hot tub. Vanwege het unieke nieuwe productieproces van Welltub is de binnenkuip beschermd tegen lekkage. Het bad is in feite uit één stuk gegoten en niet uit verschillende materialen samengesteld. Osmose kan dus worden uitgesloten. Bovendien is de Welltub een milieuvriendelijk product vanwege zijn 100% recycleerbare binnenbak gemaakt van LDPE-Kunststof.

WELLTUB IS DE FARBIKANT VAN DE LDPE HOTTUBS

Welltub is de grootste fabrikanten van LDPE Hottubs in Europa. Om alle klanten de best mogelijke service te kunnen bieden, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Welltub de hottubs in een eigen Rotatiegiet fabriek. Welltub beheert het hele proces van ontwerp tot productie en van bestellen tot verzending op zichzelf. Elke Welltub wordt dus vervaardigd met hetzelfde Nederlandse vakmanschap. Vanwege zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is er in Europa veel vraag naar de Welltub. De Welltub wordt voornamelijk verkocht in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk. In deze landen levert Welltub zijn Hottubs aan particulieren en bedrijven, evenals aan vaste klanten in Europa.

WELLTUB HOTTUBS, LEVERING BINNEN 1 WEEK

Welltub heeft met 2000m2 alle hottubs op voorraad staan en kan daarom ook leveren binnen 1 week.

Hottub rijssen productie